Duchenne Heroes

 

Fiets mee en word een held!

Lees hier meer over deze vetste meerdaagse off-road tocht en ga zelf ook de uitdaging aan:
Trap Duchenne de wereld uit!
Laat je informeren op de Duchenne Heroes website. Op de Facebook pagina van Duchenne Heroes kun je meer sfeer proeven en ervaringen van anderen lezen of je aansluiten bij een team.
Fiets 10 t/m 16 september 2023 door een aantal landen naar de finish in Nederland. Deze 17e editie Duchenne Heroes gaat er één worden om nooit meer te vergeten!
Dit jaar fietsen we in zeven dagen door de Benelux naar Nederland over een afstand van 700 of 500 kilometer. Er wordt momenteel nog aan de route gewerkt. Is 7 dagen te lang, kies dan voor de 3 dagen variant van 14 t/m 16 september.
Fiets deze off-road tocht per mountainbike of gravelbike.
Doe mee en word een van de helden. Ontmoet de kinderen waar we het voor doen.

Lees hier het verslag van de 16e editie.

Sponsor een team of ga mee als vrijwilliger

Wil/kun je niet zelf fietsen, maar zou je wel graag iets doen in de strijd tegen de spierziekte Duchenne Spierdystrofie?
Sponsor dan een team!
Of meld je aan als vrijwilliger.

Sponsoren in natura

Dankzij de miljoenen euro’s van de Duchenne Heroes hebben we belangrijk onderzoek kunnen sponsoren. Duchenne Heroes is echter een kostbaar evenement: 7 dagen lang met bijna 600 mensen door een aantal landen reizen is een hele onderneming en vergt veel voorbereiding. Om te zorgen dat er van iedere gesponsorde euro zoveel mogelijk voor de onderzoeksprojecten overblijft, willen we je vragen mee te helpen nog meer sponsoring te regelen. Bedrijven kunnen bijvoorbeeld sponsoren in natura. Op die manier kunnen organisaties helpen om de kosten van het evenement zo laag mogelijk te houden. Bijvoorbeeld door bij te dragen aan het vervoer, voeding, materialen etc die nodig zijn tijdens de race zelf. Wilt u met uw bedrijf of organisatie iets bijdragen?  Neem contact op met de organisatie voor hun actuele wishlist via info@duchenneheroes.nl als u wat wilt bijdragen.