TRIATHLON@HOME

TRIATHLON@HOME 2020


Update 28 april: TRIATHLON@HOME 2020 verlengd

Team Triathlon@Home4Ralph heeft met hun triathlon de beker verdiend voor de hoogste opbrengst op 28 april met de thuis triathlon: 854 euro! Fantastische prestatie!!
Het mega paasei is naar Youri Luijkenaar gegaan.
Totaal is er met de TRIATHLON@HOME al 1662 euro door alle deelnemers opgehaald.
Nu het advies om thuis te blijven nog verlengd is tot 20 mei kun je natuurlijk nog steeds meedoen met de TRIATHLON@HOME. Goed voor jezelf en voor Duchenne! Inschrijven kun je door onderaan op de rode inschrijfbutton te klikken.


Thuisblijven tot 28 april. We hebben het allemaal gehoord gisterenavond 31 maart : Social distancing en isolatie. Veel mensen worden er gek van, willen weer buiten lopen, fietsen, rennen. Kunnen niet wachten tot ze weer ‘los’ kunnen de frisse lucht in.

Wat wij nu allemaal meemaken is voor jongens en mannen met Duchenne ‘business as usual’ zij komen ook zonder coronacrisis nauwelijks buiten omdat het in de winter te koud is, de kans op een longontsteking te groot is en als je een grote rolstoel met beademingsapparatuur hebt, kan er niemand dicht naast je komen staan. Niets lopen, fietsen, rennen.

We willen de energie van gezonde thuiszitters in gaan zetten om de kinderen en mannen met Duchenne te helpen.

TRIATHLON@HOME Doe mee, ga helemaal stuk, super goed en niet alleen voor jezelf.

Hoe je meedoet?


  1. Kies van bovenstaande 12 oefeningen 3 uit. 
  2. Bedenk hoe vaak of hoeveel minuten je deze oefeningen kunt doen. Alle 3 achter elkaar, eigen records verbreken.
  3. Maak hieronder je eigen actie aan. Je kunt dat ook met een groepje vrienden doen en er een competitie van maken.
  4. Nodig iedereen die je kent uit om je ruimhartig te sponsoren. Gebruik Instagram Twitter Facebook Snapchat Mail WhatsApp het maakt niet uit, als ze maar sponsoren. Dit kunnen ze gelijk doen nog vóór je persoonlijke recordpoging of na afloop van je prestatie.
  5. Kies een moment vóór 28 april, trek je stoerste sporttenue aan, zet een flesje water klaar en je webcam aan (voor het bewijs). Het filmpje met je recordpoging kun je later uploaden op je actiepagina.
  6. Doe het, ga van start, maak je serie af en je belofte waar. Als je er doorheen zit ga je nog even door voor de jongens en de mannen met Duchenne

TRIATHLON@HOME KIDS is een goed alternatief voor de Koningsspelen. Nodig je vriendjes, je hele school, klas mag ook, of je sportteam.

Degene die gedurende de Paasdagen het meeste geld ophaalt krijgt een mega groot paasei van ons en de uiteindelijke winnaar die op 28 april de hoogste opbrengst heeft met de TRIATHLON@HOME 2020 krijgt een kanjer van een beker.

Mee doen / Inschrijven?

Inschrijven kun je doen door hieronder op de inschrijfbutton te klikken.  
Via jouw eigen actiepagina of teampagina kunnen je bedrijf, collega’s, serviceclub, vrienden, familie en andere donoren jou/jouw team financieel steunen. Veel succes!

8

Deelnemers

101

Sponsors

€ 1.692

Opgehaald