De Duchenne 40

Inschrijving DD40 geopend! 

Op zaterdag 17 juni 2023 is alweer de 4e editie van De Duchenne40. Dit jaar organiseert Duchenne Parent Project het evenement zelf en is de samenwerking aangegaan met The Longest Day. Schrijf je nu in en doe mee voor iedereen met Duchenne!

DOE MEE!  

Waarom DD40?    

Oud worden is niet voor iedereen vanzelfsprekend. De helft van de patiënten met Duchenne wordt nu ouder dan 30 jaar. Je 40e verjaardag is nog steeds een bijzondere mijlpaal voor iemand met Duchenne. Wij willen dat iedereen met Duchenne minstens 40 jaar kan worden. En daarom halen we op 17 juni zoveel mogelijk geld bij elkaar. Met de opbrengst van dit evenement wordt onderzoek gefinancierd naar betere zorg voor (jong)volwassenen met Duchenne, zodat ze minstens 40 jaar worden mét een goede kwaliteit van leven!

Wat is DD40?

De Duchenne40 is een sponsorfietstocht waarbij je in je eigen tempo minstens 40 km aflegt en waaraan je op twee manieren kunt deelnemen:

  • Zelfstandig georganiseerd, vanuit je eigen huis óf
  • Je fietst met de georganiseerde tocht The Longest Day in de Loonse en Drunense duinen mee. 

Op 17 juni rijden er in het hele land verschillende teams De Duchenne40. Of ze dit nu in hun eigen woonplaats doen omdat dit eenvoudiger te regelen is als Duchenne familie, of meedoen aan het door ons georganiseerde evenement, iedereen zet zijn spieren die dag in voor Duchenne.
Schrijf je je in voor de variant vanuit je eigen huis, dan betaal je geen inschrijfgeld. Wel hopen we natuurlijk dat je zoveel mogelijk sponsorgeld ophaalt en ons laat weten waar je gaat fietsen.
Schrijf je je in voor de georganiseerde tocht, dan neem je deel aan de routes van The Longest Day. Dit fietsevenement wordt al jaren georganiseerd door Duchenne Heroes Team 4NICK. Dit jaar slaan we de handen ineen en maken we van beide events één groot evenement, met een zo groot mogelijke sponsoropbrengst voor Duchenne Parent Project.

Wat kun je verwachten? 

Als je meedoet met de georganiseerde fietstocht in de Loonse en Drunense Duinen betaal je €32,50 inschrijfgeld. Voor dit bedrag ben jij de hele dag verzorgd tijdens The Longest Day. Je ontvangt van de organisatie een stuurbordje, pastamaaltijd, sportdrank en een gezellige BBQ na je sportieve prestatie. Daarnaast kun je kiezen welke discipline je fietst:
  • Mountainbike - MTB trails, klimmen en keren - Technische single trails in de Loonse en Drunense Duinen 
  • Racefiets - Natuur, polders en dijken - Ontdek Brabants 'finest' inclusief Nationaal park de Biesbosch
  • Gravelbike - Gravellen over verborgen paden van Brabant 
Alle route varianten zijn 40km of het veelvuldige ervan.  

Sponsorwerving

Ons gezamenlijke doel is zoveel mogelijk geld op te halen voor meer onderzoek en hulpmiddelen voor Duchenne. Je krijgt bij inschrijving je eigen fondsenwervende pagina die jij kunt delen binnen je netwerk. Je minimale bijdrage is €40. 
Doe je mee aan de georganiseerde tocht, dan is jouw inschrijfgeld meteen een donatie. Een mooi begin! The Longest Day organiseert dit evenement al jaren met trouwe sponsoren die de kosten van het event bijna in z'n geheel dekken. Zo wordt jouw deelname nóg meer waard!

SCHRIJF JE IN

49

Deelnemers

6

Teams

€ 10.002

Opgehaald