Over ons

Omdat onze zoons het niet op eigen kracht kunnen, hebben we ons, als ouders, 25 jaar geleden verenigd in het Duchenne Parent Project. Om wetenschappers, artsen en bedrijven in beweging te krijgen om onderzoek te versnellen voor een behandeling of een geneesmiddel voor Duchenne Spierdystrofie. En om betere zorg en hulpmiddelen te ontwikkelen voor de jongens!


Directie en medewerkers

Directeur: Elizabeth Vroom
Projectmanager: Mirjam Franken


Bestuur

Silvia Veldboer
Arjen Bergsma
Tessa van der Valk

Wetenschapscoördinator

Roos de Jonge
Ingrid Verhaart (tevens scientific writer)

Wetenschappelijke adviesraad

Prof. Nathalie Goemans
Prof. Annemieke Aartsma 
Prof. Thomas Rando 
Prof. Terry Partridge 
Prof. Victor Dubowitz

ANBI-beschikking

Duchenne Parent Project is een Algemeen Nut Beogende Instelling. Meer informatie op: http://www.anbi.nl/


Beloningsbeleid

Bestuursleden ontvangen geen bezoldiging en/of vacatiegelden. Een redelijke vergoeding voor gemaakte onkosten wordt niet als bezoldiging aangemerkt. Onze bestuursleden bekleden hun bestuursfunctie vrijwillig en zetten zich naast hun bestuursfunctie ook regelmatig actief in voor de stichting.

Voor onze directie kennen wij een bezoldigingsbeleid dat bewust ruim onder het niveau blijft dat is vastgesteld in de “code voor Goed Bestuur bij fondsenwervende goede doelenorganisaties, oftewel Code Wijffels”.

Privacy- en cookieverklaring

Lees hier de privacy en cookieverklaring van het Duchenne Parent Project.

Partners van Duchenne Parent Project

Als je ons belt, staan de dames en heren van CallCare je graag te woord. Het team van CallCare neemt al jaren belangeloos de telefoon voor ons op. Dat vinden we fantastisch!

Als andere partners noemen en roemen we graag nog:
Freshfields (juridische ondersteuning)

Wil je ook op een dergelijke manier partner worden van Duchenne Parent Project? Neem dan contact met ons op. Of bekijk de presentatie voor bedrijven voor meer informatie.