Duchenne Triathlon

Duchenne Triathlon 2023 - Doe mee! 

Op zaterdag 2 september is er weer de mogelijkheid mee te doen met de Triathlon in Apeldoorn voor Duchenne.
Schrijf jij je in voor de 1/8e triathlon voor iedereen met de spierziekte Duchenne? 

Wat is de Duchenne Triathlon? 

De Triathlon in Apeldoorn verleent Duchenne Parent Project al jaren de mogelijkheid één onderdeel te claimen als de Duchenne Triathlon.
Je neemt deel aan deze 1/8e Duchenne Triathlon met een team van 2 of 3 personen en elk teamlid neemt een sportief onderdeel op zich: 500 meter zwemmen, 20 kilometer fietsen of 5 kilometer hardlopen. Wil je alle disciplines in je eentje doen, dan kan dat ook en schrijf je je individueel in. Lees hier ook het programmaboekje van de triathlon organisatie om alvast een beetje in de stemming te komen. 

Sponsorwerving

Meedoen aan de Duchenne Triathlon betekent naast een sportieve prestatie met vrienden, familie of collega's, ook geld ophalen voor Duchenne Parent Project. Mede dankzij jouw bijdrage kunnen we onderzoek doen naar een behandeling voor Duchenne Spierdystrofie, verbetering van de medische zorg en de ontwikkeling van innovatieve hulpmiddelen zoals een exoskelet. Alles met het doel het toekomstperspectief van iedereen met Duchenne te verlengen en verbeteren. Wil je meer weten over wat DPP met het geld doet ga dan naar de website.

Het sponsorbedrag is minimaal €500. Dit lijkt misschien veel, maar heb je al snel bij elkaar. We helpen je graag met sponsortips als je dat nodig hebt. Mail ons gerust via tinha.oehl@duchenne.nl .
Natuurlijk hopen we ook dit jaar weer op een mooi totaalbedrag zodat we nog meer kunnen doen voor een beter toekomstperspectief voor iedereen met Duchenne! 

SCHRIJF JE IN! 

Duchenne Triathlon 2022 - verslag
Meer weten? Lees hier het verslag van de Duchenne Triathlon 2022 inclusief de zonnige foto's. 

48

Deelnemers

14

Teams

€ 25.113

Opgehaald