Duchenne Triathlon

Duchenne Triathlon zaterdag 3 september 2022


Op zaterdag 3 september 2022 organiseren het Duchenne Parent Project, Stichting Vrienden van Duchenne en Rotary Apeldoorn-Noord in de prachtige omgeving van het Boschbad de 14e editie van de Duchenne Triathlon voor bedrijven, verenigingen, scholen en particulieren.

Deze 1/8 triathlon kun je alleen doen, of met een team van 2 of 3 sporters die ieder een onderdeel op zich nemen: 500 meter zwemmen, 20 kilometer fietsen of 5 kilometer hardlopen. Ook voor de minder ervaren sporter zal dit geen probleem en vooral een fantastische uitdaging zijn. Tenslotte is meedoen belangrijker dan winnen. Je kunt je inschrijven met een team namens een bedrijf, vereniging of school, maar ook als groep vrienden of familie. Het sponsorbedrag is minimaal 500 euro. We sluiten de dag af met de prijsuitreiking en daarna een gezellige afterparty. De opbrengst komt volledig ten goede aan de stichting Duchenne Parent Project. Lees hier het verslag van 2019.

Mee doen / Inschrijven?

Inschrijven kun je doen door hieronder op de inschrijfbutton te klikken.
Via jouw teampagina kunnen je bedrijf, collega’s, serviceclub, vrienden, familie en andere donoren jou/jouw team financieel steunen. Veel succes!

12

Deelnemers

5

Teams

€ 1.370

Opgehaald