Lever je oude telefoon of cartridge in

Mag ik alsje alsje alsjeblieft je 06 of cartridge voor Duchenne!

Heb jij nog cartridges en mobiele telefoons die je niet meer gebruikt? Gooi deze niet weg, maar lever ze in! Cartridges en mobieltjes zijn geld waard; voor alle bruikbare items ontvangen wij een vergoeding. Dit geld gebruiken wij voor meer onderzoek naar Duchenne Spierdystrofie. Inzamelen is ook goed voor het milieu. De ingeleverde producten worden hergebruikt of gerecycled en krijgen zo een tweede leven.

Lever vandaag nog je cartridges en mobiele telefoons in en help zo de kinderen en mannen met Duchenne Spierdystrofie.
Bedrijven (zoals bv fysio’s, scholen, winkelcentra, supermarkten) kunnen een gratis inzamelbox aanvragen. Zodra deze gevuld is met 20 ingezamelde items, wordt deze kosteloos bij het bedrijf afgehaald. Vraag vandaag nog een inzamelbox aan via het online aanvraagformulier! Wil je graag een poster van Duchenne op de inzamelbox, vraag deze dan aan via info@duchenne.nl. Ook is het mogelijk dat bedrijven die nu voor een ander goed doel van Eeko inzamelen, dit goede doel omzetten naar Duchenne als dit hun voorkeur heeft. Mail dan naar het Duchenne Parent Project via info@duchenne.nl.

Particulieren kunnen hun cartridges en mobieltjes inleveren bij het dichtstbijzijnde inzamelpunt. Klik hier voor een overzicht van openbare Duchenne inzamelpunten. Geen openbaar Duchenne inzamelpunt gevonden bij jou in de buurt? Klik hier voor een totaal overzicht van openbare inzamelpunten. Als je jouw cartridges of mobieltjes verpakt in een envelop, plastic tas of -zakje, waarop je duidelijk “Duchenne” vermeldt, dan mag je deze ook daar inleveren. De opbrengst komt dan ten goede aan het Duchenne Parent Project.
Het Duchenne Parent Project werkt m.b.t. het inzamelen van cartridges en mobiele telefoons  samen met Eeko. Kijk voor meer informatie op www.eeko.nl.