Veelgestelde vragen

Mijn actiepagina

Hoe maak ik een actiepagina aan of doe ik mee als een team?
Klik op "Start een actie". Maak eerst een account aan en log in. Kies dan voor aanmaken eigen actie of kies voor deelname aan de Duchenne triathlon. Vervolgens kun je kiezen of je een team wilt starten, een eigen individuele pagina wilt maken of dat je je wilt aansluiten bij een bestaand team.

Een individuele pagina is een pagina voor jou alleen. Als je een actie organiseert met meerdere mensen is het handig om een teampagina te starten. Organiseren bekenden van jou een teamactie en hebben ze jou gevraagd om mee te doen? Dan kun je naar deze actiepagina gaan en klikken op Doe Mee. Je meld je dan aan als teamlid.
Hoe pas ik mijn actiepagina of teampagina aan?
De actiepagina of deelnemerspagina kun je altijd tussentijds aanpassen. Als je rechtsboven inlogt en kiest voor de naam van je actie kun je op je actiepagina kiezen voor bewerken. Om te kunnen bewerken moet je wel ingelogd zijn.
Is inschrijving als team mogelijk als het team nog niet compleet is?
Inschrijven is zeker mogelijk als het team nog niet compleet is. Een teamgenoot kan zich later bij jouw team aansluiten. Na individuele inschrijving is het ook mogelijk om nog een team aan te maken.
Hoe kan ik mijn actie verwijderen van www.actievoorduchenne.nl?
Als je wilt dat je actie niet meer zichtbaar is op www.actievoorduchenne.nl kun je een mail sturen naar info@duchenne.nl met de naam van je actie en de vraag om deze te verwijderen. Wij zorgen er dan voor dat je actie niet meer zichtbaar is op de pagina.

Ondersteuning bij mijn actie

Hebben jullie ook promotiemateriaal?
Ter ondersteuning van je actie voor het Duchenne Parent Project hebben wij promotiemateriaal. Je kunt het direct via de webshop bestellen of bij specifieke wensen voor lenen van spandoek of bep. aantallen of items ons mailen op info@duchenne.nl.
Kan er iemand van Duchenne Parent Project langskomen om de cheque in ontvangst te nemen?
Ja, dat kan! Een actie afronden door een vrijwilliger/ouder of Duchenner zelf uit te nodigen voor een symbolische cheque overhandiging is zeker leuk.  Wij horen graag liefst minimaal twee weken van tevoren waar, wanneer en op welk tijdstip je de vrijwilliger zou willen uitnodigen. Op basis van deze gegevens doen wij ons uiterste best om een vrijwilliger te vinden die dan zou kunnen. De aanvraag kun je doen via info@duchenne.nl.

Mijn donatie

Wat gebeurt er met mijn donatie?
Het Duchenne Parent Project werft fondsen die ten goede komen aan wetenschappelijk onderzoek naar een therapie en betere zorg voor Duchenne Spierdystrofie patiƫnten.

Voor meer informatie kun je kijken op www.duchenne.nl. Hier staat alle informatie over de onderzoeken die worden gefinancierd en je kunt hier onze jaarrekeningen bekijken.
Hoe werkt Tikkie?
Via Tikkie kun je jouw vrienden een betaalverzoek sturen om jou te sponsoren. Je kunt je Tikkie versturen via sms, WhatsApp, e-mail of social media. In het betaalverzoek zit een link, waarmee jouw vrienden direct aan jou kunnen betalen via iDEAL.
Ik heb ook contant geld opgehaald voor mijn actie en wil dit graag toevoegen. Hoe kan ik dit bij mijn actie optellen?
Het beste kun je je eigen actie sponsoren en het bedrag op die manier via iDEAL overmaken. Bij de omschrijving kun je aangeven op welke manier je dit bedrag bij elkaar hebt gekregen. De donatie wordt op deze manier bij je totaalbedrag opgeteld.
Heeft Duchenne Parent Project een ANBI status?
Duchenne Parent Project is een door ANBI erkend goed doel. Sinds 1 januari 2008 zijn giften, gedaan aan goede-doel instellingen, aftrekbaar van het belastbaar inkomen als de instelling aangemerkt is als algemeen nut beogende instelling (ANBI).