Start een actie

Inloggen

Voordat je een actie kunt starten heb je een account nodig. Heb je al een account? Log dan in. Zo niet, maak dan eerst een account aan.

Log in
Stap 1
Maak een account aan
Stap 2
Maak je actie aan
Stap 3
Zamel geld in

In actie komen voor het Duchenne Parent Project!

Je kunt sporten, zoals rennen, fietsen, zwemmen, golfen. Of als je ander talent hebt, kun je ook diners of feesten organiseren, waarmee je sponsorgeld ophaalt. Ben je jarig of vier je een jubileum? Vraag om sponsoring van je actie in plaats van cadeaus. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt het zelf organiseren, maar je kunt ook deelnemen aan onze Duchenne acties zoals de Duchenne triathlonDuchenne heroes , inpakken voor Duchenne etc..

Samen of alleen

Je kunt natuurlijk alleen in actie komen, dan ben jij de enige deelnemer op jouw actiepagina. Maar je kunt ook met vrienden, familie, collega’s in actie komen. Jullie hebben dan één actiepagina waar meerdere deelnemers bij horen. Zo kun je elkaar uitdagen: wie haalt het meeste geld op?
Is er een minimaal bedrag om mee te doen? Iedereen mag meedoen, ook als je verwacht dat je niet zoveel geld kunt ophalen. Wij zijn blij met iedere euro en wie weet verras jij jezelf nog met hoeveel je op kunt halen.

Een actie starten

Verzin een actie, zoek een leuke foto en binnen 5 minuten heb jij jouw eigen actiepagina.